Ny parasoll til ditt uterom?

Parasoll er en enkel, fleksibel og effektiv måte å skjerme uteplassen for både sol og nedbør, i tillegg til å skape et elegant uterom.

Alle våre parasoller har over 98% UV-beskyttelse.

En god parasoll fungerer også etter at solen har gått ned, da den gir ly for dugg og regn, slik at du kan nyte de deilige sommerkveldene mye lenger.

Kvalitet er miljøvennlig

Alle parasoll-delene er utskiftbare, og vi er godkjent serviceverksted og delelager for Glatz i Norge. En Glatz-parasoll er en investering for fremtiden – og for miljøet!

Nedenfor finner du priseksempler på noen utvalgte bestselgere fra vårt store utvalg av parasoller som leveres i de fleste former, størrelser og farger.
Priseksempel: 200x200cm fra kr 3.799,-

ALUSMART

Kontakt oss for pris på andre format og størrelser
Priseksempel: Ø300cm fra kr 8.698,-

SUNWING

Kontakt oss for pris på andre format og størrelser
Priseksempel: 400x300cm fra kr 17.598,-

FORTANO

Kontakt oss for pris på andre format og størrelser
Priseksempel: 400x400cm fra kr 16.359,-

FORTELLO

Kontakt oss for pris på andre format og størrelser

Tekniske detaljer

Glatz parasoller kan leveres i et stort utvalg farger og med mange mulige tilleggsvalg og ekstrautstyr som varmelamper, led-lys, motor, fjernkontroll og beskyttelsestrekk.

Parasollene er driftssikre og er grundig testet, slik at de tåler vind på opptil 110 km/t uten tilleggsforsterkninger. Porsche tester bilene sine i en vindturbin. Det gjør Glatz med parasollene sine også!

Se testresultatene her.

En parasoll fra Glatz har man i flere tiår, og da er det greit at samtlige deler (fra de minste skruene til selve duken) er utskiftbare.

Parasollspesialisten er godkjent serviceverksted og delelager for Glatz i Norge. En Glatz-parasoll er en investering for fremtiden – og for miljøet!

Featured Text
Your Title
Your description text