Parasoller av høy kvalitet

Parasollspesialisten leverer høykvalitetsparasoller til det norske bedrifts- og privatmarkedet. Vi er den eneste leverandøren i Norge som ikke selger andre solskjermingsprodukter, men som kun fokuserer på salg, service og prosjektering av parasoller. I all hovedsak handler det om å skape et lunt og hyggelig uterom for hoteller, restauranter, caféer, balkonger og terrasser som behøver beskyttelse fra sol og regn.

Opplæring hos Glatz

Alle montører og reparatører som jobber for oss har gjennomgått opplæring ved fabrikken til Glatz i Sveits, og er autorisert for montering og reparasjon av samtlige parasoller i Glatz’ produktportefølje. Parasollspesialisten er en del av Design-gruppen, og har kontorer og lager ved Gjelleråsen.

Vi jobber med kundene gjennom hele prosjektet – fra befaring til prosjektevaluering.

Tekniske detaljer

Glatz parasoller leveres i et stort utvalg farger og med mange mulige tilleggsvalg som logotrykk, varmelamper, led-lys, motor, fjernkontroll og beskyttelsestrekk. Ved oppsett av flere parasoller inntil hverandre kan også et takrennesystem monteres mellom parasollene, slik at man slipper regn og/eller vanndrypp når man sitter eller beveger seg mellom parasollene.

Alle parasollene i proff-segmentet kan også leveres med skjermvegger.

Det finnes mange ulike festemuligheter både for nedstøpbare og flyttbare løsninger. Stolper og festearmer kan lakkeres i ønsket farge og det er et stort utvalg duker å velge mellom.